Globe Hope kevään POPUP osastot K-Citymarketeissa

Vastuullisen muodin ystäville hyviä uutisia! Valikoima tuotteita saatavilla kevään ajan viidestä eri K-Citymarketista.


Vastuullinen muoti on rantautunut K-Citymarketteihin ajalle 23.3-31.5.2022

Citymarketin Kevään POP UP valikoima sisältää sekä Globe Hope klassikoita että uutuuksia SS22 Dry Season mallistosta. Vaatemallisto tarjoaa 100 % kierrätyslangasta valmistettuja trikoo- ja collegevaatteita naisille ja miehille. Uuden malliston värimaailma tuo raikkaan tuulahduksen alkavaan kevääseen, kun kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteet toistavat kesäisiä sinisen, laventelin, sekä keltaisen ja oranssin sävyjä. Valikoimissa arjen asut: rennot t-paidat, shortsit, housut, tunikat ja mekot sekä ajattomat laukut.

”Asiakkaiden tietoisuus vastuullisesta vaatetuotannosta kasvaa jatkuvasti ja meille on tärkeää vastata tähän tarpeeseen. Asiakkaita kiinnostaa vastuullisuuden, kuten tuotteen alkuperän ja tuotannon lisäksi tietysti myös muodikkuus, ja Globe Hope on meille erittäin luonteva kumppani. K-Citymarket-yhteistyön myötä Globe Hope -tuotteet tulevat yhä useamman suomalaisen saataville. Useampien pop-upien myötä harjoittelemme ja opimme yhdessä tekemisestä– sen jälkeen pohditaan taas jatkoa”, K-Citymarketin käyttötavaran osto- ja myyntijohtaja Hannele Åberg kertoo.

GLOBE HOPE KEVÄÄN POPUP OSASTOT LÖYDÄT SEURAAVISTA
K-CITYMARKETEISTA

Tampere Turtola
Vantaa Jumbo
Lahti Karisma
Turku Kupittaa
Seinäjoki Ideapark

Mekot ja tunikat arjen käyttöön

Kevään uutuusmekot KOLMISOPPI, LOIMI ja KITINEN löydät tänä keväänä myös Citymarketin vaateosastolta. Nämä asut sopivat jokapäiväiseen arjen käyttöön. Tunikoilla ja mekoilla luot rennon ja ajattoman lookin, joissa sinulla on huoleton ja hyvä olla.

Rennot laukut ja vaatteet

Osastoille valittu mallisto on rento ja tyylikäs, ja se sisältää klassisia asukokonaisuuksia niin rentoon oleiluun, urheiluun kuin arki- ja juhlakäyttöön. 

Valikoimissa myös helppokäyttöiset kangaslaukut kuten TIHKU laukku, KOHMEA mini ja tyylikkän ajattomat PILVI laukut sekä ILMA pussukkalaukut.