Skip to content

Cart

Your bag is empty

Article: Gasellit-yhtye edistämässä kiertotaloutta

Gasellit-yhtye edistämässä kiertotaloutta Globe Hope
Yritysyhteistyö

Gasellit-yhtye edistämässä kiertotaloutta

Suomen suosituimpiin rap-yhtyeisiin lukeutuva Gasellit julkaisi helmikuussa 2021 listaykköseksi nousseen uutuusalbuminsa ZEN. Levyn julkaisun yhteydessä tehtiin massiivinen ulkomainoskampanja, johon kuului valtava mainosbanneri kauppakeskus Forumin seinässä.

Kampanjan jälkeen yhtye ei halunnut heittää kangasta pois, vaan selvitti miten kankaan voisi mahdollisesti kierrättää. Gasellit otti yhteyttä Globe Hopeen selvittääkseen mahdollista jatkokäyttöä bannerille. Bannerista valmistettiinkin Gasellit x Globe Hope joogamatonkasseja, sekä kestokasseja.

”Upeeta että mainoslakana sai vielä uuden elämän tuotteina, jotka kestävät käyttöä pidempäänkin. Vaikka tämä on vain yksittäinen teko, se antoi ainakin meille toivoa siitä, kuinka materiaalien kierrättämisellä ja uusiokäytöllä voidaan säästää resursseja ja toisaalta saada aikaan jotain aivan uudenlaista”, Gasellit-yhtye kommentoi yhteistyötä.

”Meille tämä yhteistyö on upea osoitus siitä, että kiertotalous ja vastuullisuus ovat nousevia arvoja yhteiskunnassamme. Olemme tehneet paljon tuotteita eri alojen yrityksille, mutta fanituotteiden saralla Gasellit ovat varmasti edelläkävijöiden joukossa. Toivonkin Gasellien näyttävän esimerkkiä myös muille musiikkialan tekijöille”, kertoo Globe Hopen markkinointipäällikkö Marina Johansson.

Yhteistyön tuloksena syntynyt bannerimallisto on nyt tilattavissa Hel Goods -verkkokaupasta.

Read more

Globe Hope ja Emmy tekevät nyt yhteistyötä Globe Hope
Sustainability

Globe Hope ja Emmy tekevät nyt yhteistyötä

Globe Hope ja Emmy tekevät nyt yhteistyötä Globe Hope ja Emmy tekevät nyt yhteistyötä ja Emmyn käytettyjen merkkivaatteiden myyntilaatikko löytyy nyt myös Nummelasta. Kiertotalouden ja vast...

Read more
Globe Hope mukana Vaatevallankumouksessa Globe Hope
Sustainability

Globe Hope Joins the Fashion Revolution

Today is the first day of Fashion Revolution Week. It campaigns for greater transparency in the fashion supply chain. Starting in 2013, Fashion Revolution has designated the anniversary of the Rana...

Read more