Sustainable corporate gifts

Mitä jos seuraava yritys- tai imagotuotteesi olisikin ekologinen?

Business gifts from
businesses' textile waste

Valitsemalla ekologiset ja vastuulliset henkilöstö- ja yrityslahjat, voit tehokkaasti viestiä yrityksesi arvoista samalla kun säästät arvokkaita luonnonvaroja. Globe Hope valmistaa kierrätysmateriaaleista imagotuotteita, jotka eivät ainoastaan edusta kestävää vaihtoehtoa, vaan kertovat myös uniikin tarinan. Erityisen merkityksellistä on, jos tuote on valmistettu yrityksesi omista poistotekstiileistä. Tämä antaa lahjoille lisäarvoa ja viestii vahvasti yrityksesi sitoutumisesta kestävään kehitykseen.

Business gifts from Globe Hope's recycled materials

Globe Hope tarjoaa suunniteltuja ja valmistettuja kustomoituja yrityslahjoja, kuten laukkuja, reppuja, toiletilaukkuja, läppärisuojia, kestokasseja ja yritysvaatteita. Kaikki nämä lahjat valmistetaan aina kierrätysmateriaaleista, mikä tekee niistä ekologisia ja kestäviä valintoja. Toimintamme perustuu vahvasti ekologisuuteen, eettisyyteen ja esteettisyyteen.

Globe Hope liikelahjat edustavat korkeaa laatua, vastuullisuutta ja ajatonta muotoilua. Ne välittävät yrityksesi arvoja ja viestivät sitoutumisestanne ympäristöystävällisiin valintoihin. Voitte myös kustomoida tuotteet omalla yrityksenne logolla, jolloin ne saavat henkilökohtaisen ja uniikin ilmeen.

Suosituimpia kierrätysmateriaalejamme ovat messumatot, purjeet, turvavyöt ja ylijäämänahka. Nämä materiaalit tarjoavat mielenkiintoisia ja kestäviä vaihtoehtoja lahjojen valmistukseen. Lisäksi voitte valita myös Globe Hopen oman malliston tuotteista ja kustomoida ne yrityksenne logolla. Näin luotte persoonallisia ja merkityksellisiä lahjoja, jotka edustavat yrityksenne arvoja ja viestivät kestävästä kehityksestä.

Read more

Bags and accessories from the company's textile waste

Onko yritykseesi kertynyt surplus textilesor textile waste, such as advertising banners, flags, or working clothes? Don't waste good material!

Valmistamme yritysten leftover material uusiotuotteita, kuten laukkuja, reppuja, toilettipusseja, läppärisuojia tai pussukoita. Jos materiaali on huonokuntoista, eikä se sovellu uusiotuotteeseen sellaisenaan, voidaan se hyödyntää myös muulla tavoin, mahdollisimman resurssitehokkaasti.

Read more

Business gifts from Globe Hope's recycled materials

Globe Hope suunnittelee ja valmistaa kustomoidut yrityslahjat, kuten laukut, reput, toilettilaukut, läppärisuojat, kestokassit ja yritysvaatteet. Globe Hope yrityslahjat valmistetaan aina kierrätysmateriaaleista. Toiminta perustuu aina ekologisuuteen, eettisyyteen ja esteettisyyteen. Globe Hope liikelahja on lupaus laadusta, vastuullisuudesta ja ajattomasta muotoilusta. Myös oman malliston tuotteemme on mahdollista kustomoida yrityksesi logolla.
Our most popular materials are recycled fair carpets, sail cloths, seat belts and surplus leather.

Read more

Bags and accessories from the company's textile waste

Onko yritykseesi kertynyt surplus textilesor textile waste, such as advertising banners, flags, or working clothes? Don't waste good material!

Valmistamme yritysten leftover material uusiotuotteita, kuten laukkuja, reppuja, toilettipusseja, läppärisuojia tai pussukoita. Jos materiaali on huonokuntoista, eikä se sovellu uusiotuotteeseen sellaisenaan, voidaan se hyödyntää myös muulla tavoin, mahdollisimman resurssitehokkaasti.

Read more

Cozy Globe Hope: Business apparel with custom print

Henkilöstön työvaatteet ovat olennainen osa yrityksen brändi-imagoa. Valitsemalla kierrätysmateriaaleista valmistetut yritysvaatteet viestit tehokkaasti yrityksesi vastuullisista arvoista ja edistät samalla kiertotaloutta. Globe Hope tarjoaa yrityksille laajan valikoiman college- ja trikoovaatteita, jotka on valmistettu teollisuuden puuvillaleikkuujätteestä ja kierrätetyistä muovipulloista. Kaikki mallit ovat saatavilla kustomoituna omalla printillä tai yrityksen logolla.

Sizes: S-XXL
Material: 60% recycled cotton, 40% recycled polyester

See our sustainable business apparel

Zero Waste- palvelukonsepti kierrättää kaikki yrityksen tekstiilijätteet.

Zero Waste -konsepti tarjoaa yrityksille ja organisaatioille kätevän ratkaisun tekstiilijätteen kierrätykseen. Huolehdimme resurssitehokkaasta kierrätysprosessista yrityksen kaikille tekstiilipoistoille, mukaan lukien huonokuntoiset, alusta loppuun asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme asiakkaalle raportin, joka sisältää tietoa tekstiilien uusiokäytöstä ja on soveltuva viestintätarkoituksiin.

Read more

YHTEISTYÖ GLOBE HOPE & GASELLIT

Rap band Gasellit promotes circular economy

Gasellit, yksi Suomen suosituimmista rap-yhtyeistä, julkaisi helmikuussa menestysalbuminsa ZEN, joka nousi suoraan listaykköseksi. Albumin julkaisun yhteydessä toteutettiin massiivinen ulkomainoskampanja, johon sisältyi valtava mainosbanneri, joka oli sijoitettu kauppakeskus Forumin seinään. Kampanjan päätyttyä yhtye ei halunnut hylätä kangasta, vaan he selvittivät mahdollisuuksia sen kierrättämiseen.

Gasellit-yhtye otti yhteyttä Globe Hope -yritykseen tutkiakseen mahdollisuutta hyödyntää mainosbanneria jatkokäytössä. Yhteistyön tuloksena valmistettiin Gasellit x Globe Hope -brändin alle joogamatonkasseja ja kestokasseja, joissa käytettiin kierrätettyä mainosbanneria materiaalina. Tämä innovatiivinen lähestymistapa mahdollisti vanhan materiaalin uuden elämän luomisen ja samalla edisti kestävää kulutusta.

Lue lisää & katso video

YHTEISTYÖ GLOBE HOPE & PONSSE OYJ

Ponsse Oyj ja Globe Hope yhdessä kohti parempaa tulevaisuutta

Ponsse Oyj aloitti vuonna 2021 yhteistyön Globe Hope -yrityksen kanssa kehittääkseen brändituotteitaan entistä vastuullisemmiksi. Yhteistyön ensimmäinen vaihe toteutettiin valmistamalla yritysvaatteita, jotka valmistettiin 100% kierrätysmateriaaleista. Näihin vaatteisiin brändättiin Ponssen tunnettu logo, jolloin ne edustavat samalla yrityksen tunnistettavaa ilmettä. Tämä yhteistyöprojekti osoittaa Ponsse Oyj:n sitoutumisen kestävään ja vastuulliseen toimintaan sekä tukee kiertotaloutta käyttämällä uudelleenarvioituja materiaaleja omassa brändätyssä tuotevalikoimassaan.

Read more

YHTEISTYÖ GLOBE HOPE & HKL

HKL recycled their textile leftovers sustainably trough Zero Waste

Helsingin kaupungin liikennelaitos kierrätti työvaatteensa maksimaalista resurssitehokkuutta noudattaen Globe Hope's Zero Waste service avulla. Työvaatteista valmistettiin yhteensä 700 reppua henkilökuntalahjoiksi.

Check out the report

YHTEISTYÖ GLOBE HOPE & TANA OY

Tana Oy as part of the forerunners

Suomalainen ympäristöteknologiayritys Tana Oy osoitti vastuullisuuttaan kierrättämällä rikkinäiset kangaskassinsa ja hyödyntämällä niiden materiaalia uusiotuotteissa. Globe Hope valmisti yritykselle brändättyjä toilettilaukkuja ja kasvomaskeja käyttäen näitä kierrätettyjä materiaaleja. Tämä yhteistyöprojekti korostaa Tana Oy:n sitoutumista kestävään toimintaan ja kiertotalouteen sekä osoittaa heidän halunsa hyödyntää resursseja vastuullisesti ja luoda uutta arvoa jo olemassa olevista materiaaleista.

Already part of the future