Skip to content

Cart

Your bag is empty

Article: Ponsse Oyj ja Globe Hope yhdessä kohti parempaa tulevaisuutta

Ponsse Oyj ja Globe Hope yhdessä kohti parempaa tulevaisuutta Globe Hope
Liikelahjat

Ponsse Oyj ja Globe Hope yhdessä kohti parempaa tulevaisuutta

Vieremällä sijaitseva kansainvälinen metsäkoneiden valmistaja Ponsse Oyj aloitti vastuullisen brändituoteyhteistyön Globe Hopen kanssa. Yhteistyö käynnistettiin tänä syksynä kierrätyslangasta valmistetuilla yritysvaatteilla.

Ponsse Oyj aloitti yhteistyön Globe Hopen kanssa vuonna 2021 päivittääkseen brändituotteensa entistä vastuullisemmiksi. Yhteistyön ensimmäinen askel otettiin 100 % kierrätysmateriaaleista valmistetuilla yritysvaatteilla, jotka brändättiin Ponssen tunnetulla logolla. Globe Hopen tarjoamat yritysvaatteet valmistetaan innovatiivisesta kierrätyslangasta, joka koostuu tekstiiliteollisuuden puuvillaleikkuujätteestä ja kierrätetyistä muovipulloista. Yksi kierrätysmateriaalista valmistettu huppari säästää 3812 litraa vettä ja 2,2 kg hiilidioksidipäästöjä.

Globe Hope x Ponsse vastuulliset yritysvaatteet

 

Globe Hopen valmistamat Ponsse-hupparit ja Ponsse-collegehousut ovat nyt myynnissä Ponssen verkkokaupassa ja huoltopalvelukeskuksissa. Yhteistyön molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä, ja vastuullisen Ponsse Collectionin kehitystä jatketaan.

”Yhteistyömme Globe Hopen kanssa on ollut hedelmällistä, ja olemme oppineet paljon vastuullisesta tekstiilituotannosta. Yhteistyömme tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa, sillä Ponssen tavoitteena on kehittyä jatkuvasti vastuullisemmaksi yritykseksi kaikissa toiminnoissamme. Ponsselaiset ja asiakkaamme ovat ottaneet yhteistyön vastaan postitiivisesti, ja monelle Globe Hope oli brändinä jo tuttu entuudestaan.” Laura Kouvalainen, Ponssen brändituotevastaava

Ponsse Oyj on yksi maailman suurimmista metsäkoneiden valmistajista. Vuonna 1970 perustetun yrityksen pääkonttori ja tuotanto sijaitsee edelleen samalla paikalla Vieremällä kuin perustamisvuonnaan. Ponsse toimii yli 40 eri maan markkinoilla ja 80 prosenttia yhtiön liikevaihdosta tulee viennistä. PONSSE-metsäkoneet perustuvat ympäristöystävälliseen tavaralajimenetelmän puunkorjuuseen, jossa puu kaadetaan, karsitaan ja katkotaan määrämittaansa jo metsässä. Yrityksen tavoitteena on olla vastuullisen metsätalouden halutuin yhteistyökumppani.

 

Tutustu PONSSE SHOP -verkkokauppaan ja tuotteisiin:

https://www.ponsseshop.com/fi

Read more

Vastuulliset joululahjat henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille Globe Hope
Liikelahjat

Vastuulliset joululahjat henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille

Vuosi on taas lopuillaan, ja on aika miettiä joulun ajan liikelahjoja henkilöstölle, asiakkaille, ja yhteistyökumppaneille. Mitä jos tänä vuonna valitsisit vastuullisemmin käärimällä pakettiin kier...

Read more
Miten pitää vaate kierrossa mahdollisimman pitkään? Globe Hope
Sustainability

How to keep the garment in the cycle as long as possible?

Extend the life of your clothes or bags with careful maintenance, repair, and passing on a product that you no longer use. This way you'll keep the valuable materials in the cycle for even longer.

Read more