Care instructions

Leather

Leather is a natural material that sometimes comes with varying colors and uneven surfaces. Genuine leather might leave some color when it gets wet. Nahka saattaa venyä, jos laukussa on liikaa painoa tai se on pakattu liian täyteen.

Treat your new leather bag with a protector spray Tämä suojaa laukkua kosteudelta tai lialta. Hoida laukkua säännöllisesti kosteuttavalla hoitoaineella.

Käsittele nahkalaukkua puhtain käsin välttääksesi rasvaläikkiä. If there are greasy stains, wipe the surface with a cotton cloth. Vältä liiallista vettä, mutta käytä nahalle soveltuvaa saippuaa kuten ekologista Marseille-soap. Brush your suede leather bag with suede leather brush.

Mikäli laukkusi kastuu, anna sen kuivua rauhassa suojassa suoralta auringonvalolta. Laukun kuivuttua voit käsitellä sen kosteuttavalla hoitoaineella. Never rub moist leather, since it might damage its surface.

Stuff your unused bag kuplamuovilla tai muulla pehmeällä täytteellä, jotta se pitää muotonsa eikä nahkaan jää taitoskohtia. Säilytä laukku pussissa tai esimerkiksi puuvillatyynyliinan sisällä.