Skip to content

Cart

Your bag is empty

Article: Globe Hope x Slush

Globe Hope x Slush Globe Hope

Globe Hope x Slush

Olemme innoissamme, kun saamme ilmoittaa yhteistyöstämme innovaatioiden edelläkävijän, Slushin kanssa. Globe Hope toteutti Slush 2023-tapahtumaan yhteistyömalliston, joka on kannanotto kohti vihreämpää tulevaisuutta. Slush 2023 järjestetään 30.11.–1.12. Helsingin Messukeskuksessa.

Kun Slush etsi yhteistyökumppania tapahtuman vaate- ja laukkumalliston toteuttamiseen, Globe Hope vastasi pyyntöön innolla. Tavoitteena oli toteuttaa mallisto vastuullisesti ja innovatiivisesti käyttäen kierrätys- ja ylijäämämateriaaleja. Yhteistyössä syntyi neljän, vastuullisesti tuotetun tuotteen kokoelma, joka sisältää hupparin, t-paidan, olkalaukun sekä pipon. Voit bongata toteuttamamme paidat myös tapahtumassa Slushin vapaaehtoistyöntekijöiden päällä.

Yhteistyön ytimessä innovaatio ja kestävyys

Yhteistyömme ytimessä oli yhteinen sitoutuminen yritysvastuun periaatteisiin. Globe Hopen ja Slushin tavoite on luoda maailma, jossa innovaatio ja kestävyys yhdistyvät suurempaa tarkoitusta varten. Kumppaneina meillä oli erinomaiset onnistumisen avaimet tavoitteen saavuttamiseen. Ylimääräistä materiaalia riittää – tarvitaan vain mielikuvitusta ja luovuutta sen hyödyntämiseen. Edistyksellisen teknologian ja vastuullisen muodin kohdatessa loimme kuvan siitä, miltä tulevaisuus tulee näyttämään.

Me Globe Hopella olemme valmistaneet tuotteitamme kestävästi ylijäämäkankaista ja -materiaaleista jo 20 vuoden ajan. Vahva osaamisemme niin kuluttaja- kuin yrityspuolenkin tuotteista toimi pohjana onnistuneelle toteutukselle. Käytimme mallistossa monia brändillemme ominaisia materiaaleja, kuten ylijäämäturvavöitä, ylijäämäkankaita ja muovipulloja. Lopputuloksena oli neljän tyylikkään ja kestävän tuotteen kokoelma: mallistoon kuuluu huppari, t-paita, pipo sekä olkalaukku.

Jos etsit vastuullista ja korkealaatuista kumppania yritysvaatteiden ja fanituotteiden valmistamiseen, ota meihin yhteyttä! Meillä on pitkä kokemus ja asiantuntemus B2B-kaupasta, ja tarjoamme valmiita vaatteita ja laukkuja sekä brändättyjä tuotteita yritysten tarpeiden mukaan. Lue lisää täältä.

Nähdään Slushissa!

Kuvat: Karoliina Pärnänen
Kuvausapu: Diana Iamanaeva, Jessica North
Mallit: Cliff Lyijynen, Erica Sharko

Read more

Lupauksemme vastuullisen muodin puolesta Globe Hope

Lupauksemme vastuullisen muodin puolesta

Viime viikkojen aikana olemme halunneet tuoda läpinäkyvästi esiin tietoa tuotteidemme taustoista ja arvoistamme, sekä auttaa teitä asiakkaitamme tekemään vastuullisempia valintoja muodin osalta. ...

Read more
SS24-Unite-for-Equality Globe Hope

SS24 – Unite for Equality

Uusi kevätmallistomme on ylistys yhdenvertaisuudelle ja monimuotoisuudelle. Se ei ole pelkkä mallisto, vaan myös kannanotto – kutsu arvostaa ainutlaatuisuutta ja antaa jokaiselle mahdollisuus loi...

Read more