Mitä jos seuraava yritys- tai imagotuotteesi olisikin ekologinen?

Ekologiset ja vastuulliset henkilöstö- ja yrityslahjat viestivät tehokkaasti yrityksesi arvoista ja säästävät arvokkaita luonnonvaroja. Kierrätysmateriaaleista valmistetut imagotuotteet kertovat lisäksi uniikkia tarinaa, erityisesti jos se on valmistettu yrityksesi omista poistotekstiileistä.

Valmistamme ja suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa personoidut yritystuotteet, kuten vaatteet, laukut, reput, kestokassit, toilettipussit ja läppärilaukut.

Yritystuotteemme tehdään aina uusiomateriaaleista ja niillä on tarina ja alkuperä. Toimintamme perustuu aina ekologisuuteen, eettisyyteen ja esteettisyyteen. Globe Hope on lupaus laadusta, vastuullisuudesta ja ajattomasta muotoilusta. Se takaa tuotteelle pitkää ikää ja arvoa.

Ota yhteyttä!

Tuotevalikoima

Laukut ja asusteet yrityksen omista poistotekstiileistä

Onko yritykseesi kertynyt poistotekstiilejä, kuten työvaatteita, mainosbannereita tai brändiuudistuksen myötä hylättyjä tekstiilejä? Älä hylkää hyvää materiaalia!

Valmistamme yritysten tekstiilijätteestä uusiotuotteita, kuten laukkuja, reppuja, toilettipusseja, läppärisuojia tai pussukoita.

Yritystuotteet Globe Hopen persoonallisista kierrätysmateriaaleista

Eikö yritykseesi kerry tekstiilipoistoja? Mahtavaa! Valmistamme yrityslahjat myös Globe Hopen pelastamista materiaaleista.

Suosituimpia kierrätysmateriaalejamme ovat messumatot, purjeet, turvavyöt ja ylijäämänahka. Myös Globe Hopen oman malliston tuotteet on mahdollista kustomoida yrityksesi logolla.

Cozy Globe Hope -vaatteet omalla painatuksella

Valmistamme college- ja trikoovaatteita puuvillaleikkuujätteestä, sekä kierrätetyistä muovipulloista. Vaatteet ovat saatavilla kustomoituna omalla printillä.

Koot S-XXL
Materiaali: 60% kierrätyspuuvillaa, 40% kierrätyspolyesteriä

Hinnat ovat 100 kappaleen tilausmäärille, alv 0%
Pyydä tarjous muille tilausmäärille.

COLLEGEPAITA 23,99€ (alv. 0%)
ovh. 44€

COLLEGEHOUSUT 23,99€ (alv. 0%)
ovh. 39€

HUPPARI 29,99€ (alv. 0%)
ovh. 54€

T-PAITA 11,99€ (alv. 0%)
ovh. 24€

Ota yhteyttä!

Esimerkkitapauksia

Gasellit edistämässä kiertotaloutta

Suomen suosituimpiin rap-yhtyeisiin lukeutuva Gasellit julkaisi helmikuussa listaykköseksi nousseen uutuusalbuminsa ZEN. Levyn julkaisun yhteydessä tehtiin massiivinen ulkomainoskampanja, johon kuului valtava mainosbanneri kauppakeskus Forumin seinässä. Kampanjan jälkeen yhtye ei halunnut heittää kangasta pois, vaan selvitti miten kankaan voisi mahdollisesti kierrättää.

Gasellit otti yhteyttä Globe Hopeen selvittääkseen mahdollista jatkokäyttöä bannerille. Bannerista valmistettiinkin Gasellit x Globe Hope joogamatonkasseja, sekä kestokasseja.

Lue lisää & katso video

Tana Oy osana edelläkävijöitä

Suomalainen ympäristöteknologiayritys Tana Oy kierrätti rikkinäiset kangaskassinsa vastuullisesti hyödyntämällä niiden materiaalin uusiotuotteissa. Valmistimme yritykselle brändättyjä toilettilaukkuja ja kasvomaskeja.

Poistotekstiileistä valmistettuja yritystuotteita suosivat