KIERRÄTÄ GLOBE HOPE TUOTTEILLE UUSI ELÄMÄ

Globe Hope haluaa pidentää tuotteiden elinikää niin pitkäksi kuin mahdollista. Meille ei riitä se, että tarjoamme kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita, joilla on jo yksi elämä takana, vaan tavoitteenamme on jatkaa tuotteidemme elämää viimeiseen hengenvetoon asti.

Voit nyt lähettää tai tuoda käytetyt Globe Hopet meille takaisin ja me hoidamme kaiken puolestasi. Saat korvauksena lahjakortin verkkokauppaamme.

Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta vähintään puolet sen arvioidusta myyntihinnasta. Saat lahjakortin käyttöösi lähes heti, eikä sinun tarvitse odotella vaatteiden myyntiä. Helppoa ja nopeaa!

Kierrätyskumppanimme on suomalainen Ninyes, joka on Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka. Ninyesistä löydät myös parhaat käytetyt Globe Hope-tuotteet.

MIKSI?

Jotta eettisesti, ekologisesti ja huolella valmistamamme Globe Hopet saisivat mahdollisimman pitkän käyttöiän, tulee toisinaan tarve vaihtaa käyttäjää. Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman helpon, turvallisen ja nopean kierrätysmahdollisuuden, joka on sinulle myös taloudellisesti kannattava.

Mitä pidemmäksi saamme yksittäisen tuotteen käyttöajan kasvatettua, sitä pienempi on sen kokonaisvaikutus ympäristölle. Kierrättämällä voimme pienentää vaatteista, laukuista ja muista tuotteista syntyvää hiilijalanjälkeä.

MITÄ?

KYLLÄ KIITOS:

Kaikki Globe Hope mallistojemme vaatteet ja laukut. Tuotteiden tulee olla ehjiä, puhtaita, siistejä ja jälleenmyyntikelpoisia. Oletetun myyntihinnan tulee olla vähintään 10 €.

EI KIITOS:

Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset vaatteet tai laukut, harmaantuneet, haalistuneet tai värjääntyneet vaatteet tai laukut, kopiotuotteet tai jo loppuunkäytetyt tuotteet. Tuotteissa ei saa olla eläinten karvoja. Mallikappaleet tai II-laatu, joiden tuotemerkki on leikattu kahtia. Emme ota vastaan hygieniatuotteita tai pieniä asusteita, kuten kasvomaskeja, heijastimia, kaula- tai korvakoruja.

MITEN?

1. Täytä ja lähetä Globe Hope x Ninyes Re.wear lomake.

2. Lähetä myytävät vaatteet Ninyesille. Liitä lähetyksen mukaan nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Matkahuollon ja Postin koodit toimivat vain Suomessa.

Matkahuollon palautuskoodi: 9545051. Postin asiakaspalautustunnus: 671577

Lähetysosoite:

Ninyes Oy
Veneentekijäntie 18 B
00210 Helsinki

Voit myös vaihtoehtoisesti tuoda tuotteet:

Second Hand Market Osk / Kiertotaloustoimijoiden yhteismyymälä
Kauppakeskus Redi, 3. Krs
Hermannin rantatie
500580 Helsinki

3. Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi viestin vaatteiden hyvitysarvosta. Kun olet hyväksynyt hyvitysarvon, saat lahjakortin sähköpostiisi.

Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta 50 % tai 70 % riippuen palautettavan tuotteen / tuotteiden arvioidusta myyntihinnasta. Kaikista alle 70 €:n tuotteista hyvitetään 50 % ja kun arvioitu myyntihinta on 70€ tai yli, saat hyvityksenä 70% tuotteen arvioidusta myyntihinnasta. Lahjakortin arvosta vähennetään 1€ / tuotteen käsittelykulut.

Saat hyvityksen lahjakortin muodossa Globe Hopen verkkokauppaan. Saat lahjakortin noin kahden viikon kuluttua lähetyksestä. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta antopäivästä.
  
4. Parhaat käytetyt Globe Hope tuotteet löytyvät täältä: ninyes.fi/collections/globehope. Lisätiedot, tarkat ohjeet ja ehdot: ninyes.fi/pages/re-wear

Seuraa meitä ja Ninyesiä somessa ja katso ajankohtaiset kierrätyskampanjat! Kiitos, kun kierrätät.