Annoit Globe Hope -tuotteesi materiaalille uuden mahdollisuuden, joten miksi et antaisi myös tuotteellesi?

Haluamme auttaa sinua säilyttämään Globe Hope -tuotteesi käyttökelpoisena mahdollisimman pitkään. Siksi tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaisen korjauspalvelun.

Jos Globe Hopen laukku tai vaate on päässyt rähjääntymään reissussa, ei sitä kannata heittää pois! Korjaamme tuotteen veloituksetta vuoden ajan ostotapahtumasta.

Korjaamme tuotteita mielellään myös vuoden jälkeen pientä korvausta vastaan. Toivomme kuitenkin kohtuutta ja ymmärrystä! Esimerkiksi kymmenen vuotta sitten ostettu, itse korjailtu ja paikattu tuote saattaa joskus olla mahdotonta enää pelastaa. Ihmisiä mekin vain olemme - taitavia työssämme, mutta emme mekään ihmeisiin kykene.

Miten korjauspalvelu toimii?

Toimita Globe Hope tuotteesi puhtaana myymäläämme Kaivopihalle (Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki) tai Nummelaan (Harjutie 14, 03100 Nummela). Voit toimittaa tuotteen myös postitse, olethan siinä tapauksessa ensin yhteydessä asiakaspalveluumme meilitse info@globehope.com tai puhelimitse +358 50 406 1457. Lähetämme tuotteen korjattavaksi ompelimoomme, josta se eheänä palaa meille tarkastettavaksi. Ilmoitamme, kun tuote on korjattu ja on noudettavissa sovitusta myymälästämme tai matkalla luoksesi postitse

Jos tuote on alunperin ostettu alle 12 kuukautta sitten, korjauspalvelu on ilmainen. Muussa tapauksessa korjauspalvelun hinnasto on:

PalveluHinta
Vetoketjun vaihto30€
Nipsulaukkujen metalliosien korjaus Pienet laukut 25€ / Isot laukut 32€
Pienet korjausompelutyöt 15€
Suuremmat korjausompelutyöt 30-50€