Ole vastuullisuuden ja kestävän kehityksen edelläkävijä kierrättämällä yrityksesi poistotekstiilit resurssitehokkaasti ja näe konkreettiset tulokset

Lue lisää

Zero Waste- palvelukonsepti on resurssitehokas tapa yrityksen ylijäämätekstiilin kierrättämiselle.

Zero Waste -konsepti on yrityksille ja organisaatioille vaivaton tapa kierrättää tekstiilijäte. Me hoidamme kierrätysprosessin alusta loppuun asiakkaan tarpeiden mukaisesti, ja tarjoamme asiakkaalle raportin tekstiilien uusiokäytöstä.

Zero Waste -konsepti tukee yritysasiakkaan ekologisia tavoitteita pienellä vaivalla, luotettavan kumppanin kanssa. Jätelainsäädännön tiukentuessa yritys voi huoletta uskoa poistotekstiilit meidän kierrätettäväksemme.

Ota yhteyttä!

Palvelukuvaus

Zero Waste -palvelukokonaisuus räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeiden, ja kertyneen poistotekstiilin laadun ja kunnon tarjoamien mahdollisuuksien perusteella. Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa palvelun mahdollisuudet, ja toteutamme sen avaimet käteen periaatteella. Tekstiilipoistoja voidaan hyödyntää esimerkiksi yritystuotteissa, henkilöstölahjoissa, tai kuiduksi revittynä muiden tuotteiden osina.

Palvelun vaiheet

Esiselvitys

Esiselvityksessä kartoitetaan avaimet käteen periaatteella tekstiilimäärät ja niiden elinkaari.

Lajittelu

Zero Waste hoitaa kaiken lajittelun puolestasi ja kierrätyskohteiden mahdollisuudet konkretisoituvat.

Kierrätys

Kierrätyksen myötä lopulliset ympäristösäästöt ja energiatehokkuuden data saadaan mitattua.

Raportti

Zero Waste tuottaa asiakkaalle kattavan raportin ja todisteen vastuullisesta toiminnasta.

Poistotekstiilien resurssitehokas kierrättäminen ​Zero Waste –palvelukonseptin avulla edistää ​mm. seuraavia YK:n kestävän kehityksen tavoitteita 2030​

6 PUHDAS VESI JA SANITAATIO

Globe Hopen Zero Waste -palvelukonsepti uudelleenkäyttää olemassa olevia materiaaleja, uutta materiaalia ei tarvitse valmistaa ja puhdasta vettä säästyy. Yhtenä kierrätyskanavanamme on veden puhdistuslaitteistot.

7 EDULLISTA JA PUHDASTA ENERGIAA

Toimintamme perustuu ekologisuuteen, joten energian säästäminen on meille itsestäänselvyys. Käyttämämme energia on Suomen Luonnonsuojeluliiton EKOenergia-merkittyä uusiutuvaa energiaa. Energiaa säästyy itsessään kun uusia materiaaleja ei tarvitse valmistaa.

12 VASTUULLISTA KULUTTAMISTA

Globe Hope pyrkii resurssitehokkuuteen kaikilla osa-alueilla. Olemme koko toimintamme ajan tehneet tuotteita poisto-, kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista sekä kannustaneet muita yrityksiä kierrättämään materiaaleja. Materiaalisäästön vuoksi toiminnallamme on positiivisia ilmastovaikutuksia verrattuna neitseellisten materiaalien käyttöön. Tarjoamme kuluttajille haluttuja tuotteita vastuullisesti valmistettuina.

13 ILMASTOTEKOJA

Globe Hopen tavoite on olla ilmastoneutraali, niin, että hiilikädenjälkemme on vähintään hiilijalanjälkemme kokoinen vuoteen 2025 mennessä. Koko toimintamme perustuu ilmastotekoihin, olemme alan pioneeri ja suunnannäyttäjä.

17 YHTEISTYÖ JA KUMPPANUUS

Olemme yrityksen toiminnasta alkaen valinneet vastuullisia kumppaneita, jotka edistävät kestävän kehityksen tavoitteita. Globe Hope on on FIBS:in jäsen, joka on Pohjoismaiden suurin yritysvastuun edelläkävijöiden ja asiantuntijoiden toimintaverkosto. Teemme yhteistyötä vastuullisten valmistajien ja materiaalien hyödyntäjien kanssa. 

Lue lisää Zero Waste -konseptin ympäristövaikutuksista

Esimerkkitapauksia

Tietoa meistä

Globe Hope

Globe Hope on kotimainen vuonna 2003 perustettu yritys jonka arvoja ovat Eettisyys, Ekologisuus ja Esteettisyys, Vastuullisuus, Vaikuttavuus ja Avoimuus.

Globe Hopen perustaja Seija Lukkala keksi uusiokäyttää ja jalostaa hylättyjä materiaaleja designtuotteiksi vuosituhannen alussa. Ajatuksesta alkoi Globe Hopen tarina. Kestävät arvot ja vastuullinen liiketoiminta toteutuvat nykypäivänäkin kaikessa toiminnassamme.

Uskomme, että tekstiilijätteestä voi tulla ajaton ja kestävä designtuote. Luomme jokaisen valmistamme tuotteen käyttämällä vain olemassa olevia materiaaleja: ylijäämää, jätettä tai kierrätettyä. Tämä on meidän tapamme haastaa muoti- ja tekstiiliala ja sen normit.

Poistotekstiileistä uusiotuotteeksi jo vuodesta 2003

2003 aloitimme toimintamme hyödyntäen instituutioiden, kuten puolustusvoimien ja sairaaloiden, tekstiilejä design tuotteissamme kuluttajille.

2005 alkaen aloitimme yritysyhteistyöt valmistaen imago- ja yritystuotteita yritysten omista poistotekstiileistä

2018 kehitimme Zero Waste -palvelukonseptin yrityksille, jossa kierrätämme kaikki yrityksen poistotekstiilit maksimaalista resurssitehokkuutta noudattaen.

2021 olemme kehittäneet Zero Waste -konseptin kokonaisvaltaiseksi kumppanuudeksi. Verkostostamme löytyy nyt useita loppukohteita poistotekstiilien kierrätykseen.

Ota yhteyttä

Olemme kehittäneet vuodesta 2017 kokonaisvaltaista Zero Waste- konseptia yrityksille. Nosta yrityksesi vastuullisten edelläkävijöiden joukkoon. Ole yhteydessä, niin kerromme lisää Zero Waste -konseptin mahdollisuuksista!

Seija Lukkala, Zero Waste-konsepti
seija.lukkala@globehope.com
p. 040 507 6778

Voit myös olla jättää viestin alla olevan lomakkeen kautta

Zero Waste on osa Globe Hopea

Me tarjoamme paremman vaihtoehdon. Toivoa tulevaisuudesta, jossa tuotteiden valmistus ei vaadi uusien raakamateriaalien käyttöä.

www.globehope.fi

Yhteystiedot

Globe Hope Oy
Harjutie 14, 03100 Nummela

Y-tunnus: 1837507-0

info@globehope.com
p. 050 406 1457

Zero Waste -konsepti auttaa yrityksiä ja organisaatioita kierrättämään kaikki poistotekstiilit resurssitehokkaasti ja vastuullisesti. Yritysten tekstiilijäte, kuten työvaatteet, sisustustekstiilit, mainosbannerit ja univormut voidaan kierrättää tehokkaasti esimerkiksi uusiotuotteina, tai hyödyntämällä ne kierrätyskuituna eri kohteissa.

ⓒ 2021 Globe Hope Oy