Ole vastuullisuuden ja kestävän kehityksen edelläkävijä kierrättämällä yrityksesi poistotekstiilit resurssitehokkaasti ja näe konkreettiset tulokset

Lue lisää

Zero Waste- palvelukonsepti on resurssitehokas tapa yrityksen ylijäämätekstiilin kierrättämiselle.

Zero Waste -konsepti on yrityksille ja organisaatioille vaivaton tapa kierrättää poistotekstiilit. Me hoidamme kierrätysprosessin alusta loppuun asiakkaan tarpeiden mukaisesti, ja tarjoamme asiakkaalle raportin tekstiilien uusiokäytöstä.

Zero Waste -konsepti tukee yritysasiakkaan ekologisia tavoitteita pienellä vaivalla, luotettavan kumppanin kanssa. Jätelainsäädännön tiukentuessa yritys voi huoletta uskoa tekstiilijäte meidän kierrätettäväksemme.

Laske oman yrityksesi mahdolliset hiilidioksidisäästötOta yhteyttä!

Palvelukuvaus

Zero Waste -palvelukokonaisuus räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeiden, ja kertyneen poistotekstiilin laadun ja kunnon tarjoamien mahdollisuuksien perusteella. Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa palvelun mahdollisuudet, ja toteutamme sen avaimet käteen periaatteella. Tekstiilipoistoja voidaan hyödyntää esimerkiksi yritystuotteissa, henkilöstölahjoissa, tai kuiduksi revittynä muiden tuotteiden osina.

Palvelun vaiheet

Esiselvitys

Esiselvityksessä kartoitetaan avaimet käteen periaatteella tekstiilimäärät ja niiden elinkaari.

Lajittelu

Zero Waste hoitaa kaiken lajittelun puolestasi ja kierrätyskohteiden mahdollisuudet konkretisoituvat.

Kierrätys

Kierrätyksen myötä lopulliset ympäristösäästöt ja energiatehokkuuden data saadaan mitattua.

Raportti

Zero Waste tuottaa asiakkaalle kattavan raportin ja todisteen vastuullisesta toiminnasta.

Ole osa kestävän kehityksen tavoitteiden täyttymistä

Työvaatteiden kierrätys resurssitehokkaasti Zero Waste -palvelukonseptin avulla edistää mm. näitä viittä YK:n kestävän kehityksen tavoitteita 2030.

Lue lisää Zero Waste -konseptin ympäristövaikutuksista

Laske omat säästömahdollisuutesi Zero Waste -konseptin avulla

Esimerkkitapauksia

Case: HKL kierrätti poistotekstiilinsä vastuullisesti Zero Waste -konseptin avulla

Tutustu HKL:n vuonna 2018 käytöstä poistettujen työvaatteiden vastuullisen kierrätyksen prosessiin ja sen ympäristövaikutuksiin.

Hiilidioksidipäästöjen säästö 55 938 kg CO2
Vedenkulutuksen säästö 2 469 527 l

Katso HKL:n Zero Waste -raportti

Case: Neles kierrätti brändiuudistuksen myötä syntyneet poistotekstiilit resurssitehokkaasti

Nelesin brändiuudistuksen myötä syntyi poistotekstiilejä, joista Nelesin henkilökunnalle annettiin 190kg ja loput 305kg kierrätettiin reurssitehokkaasti Zero Waste -palvelukonseptimme avulla.

Hiilidioksidipäästöjen säästö 7462 kg CO2
Vedenkulutuksen säästö 669 800 l

Tutustu Nelesin raporttiin

Tietoa meistä

Globe Hope

Globe Hope on kotimainen vuonna 2003 perustettu yritys jonka arvoja ovat Eettisyys, Ekologisuus ja Esteettisyys, Vastuullisuus, Vaikuttavuus ja Avoimuus.

Globe Hopen perustaja Seija Lukkala keksi uusiokäyttää ja jalostaa hylättyjä materiaaleja designtuotteiksi vuosituhannen alussa. Ajatuksesta alkoi Globe Hopen tarina. Kestävät arvot ja vastuullinen liiketoiminta toteutuvat nykypäivänäkin kaikessa toiminnassamme.

Uskomme, että tekstiilijätteestä voi tulla ajaton ja kestävä designtuote. Luomme jokaisen valmistamme tuotteen käyttämällä vain olemassa olevia materiaaleja: ylijäämää, jätettä tai kierrätettyä. Tämä on meidän tapamme haastaa muoti- ja tekstiiliala ja sen normit.

Poistotekstiileistä uusiotuotteeksi jo vuodesta 2003

2003 aloitimme toimintamme hyödyntäen instituutioiden, kuten puolustusvoimien ja sairaaloiden, tekstiilejä design tuotteissamme kuluttajille.

2005 alkaen aloitimme yritysyhteistyöt valmistaen imago- ja yritystuotteita yritysten omista poistotekstiileistä

2018 kehitimme Zero Waste -palvelukonseptin yrityksille, jossa kierrätämme kaikki yrityksen poistotekstiilit maksimaalista resurssitehokkuutta noudattaen.

2021 olemme kehittäneet Zero Waste -konseptin kokonaisvaltaiseksi kumppanuudeksi. Verkostostamme löytyy nyt useita loppukohteita poistotekstiilien kierrätykseen.

Ota yhteyttä

Olemme kehittäneet vuodesta 2017 kokonaisvaltaista Zero Waste- konseptia yrityksille. Nosta yrityksesi vastuullisten edelläkävijöiden joukkoon. Ole yhteydessä, niin kerromme lisää Zero Waste -konseptin mahdollisuuksista!

Anna-Mari Mattila, Zero Waste-konsepti
anna-mari.mattila@globehope.com
p. 040 1799 809

Voit myös olla jättää viestin alla olevan lomakkeen kautta

Zero Waste on osa Globe Hopea

Me tarjoamme paremman vaihtoehdon. Toivoa tulevaisuudesta, jossa tuotteiden valmistus ei vaadi uusien raakamateriaalien käyttöä.

www.globehope.fi

Yhteystiedot

Globe Hope Oy
Harjutie 14, 03100 Nummela

Y-tunnus: 1837507-0

info@globehope.com
p. 050 406 1457

Zero Waste -konsepti auttaa yrityksiä ja organisaatioita kierrättämään kaikki poistotekstiilit resurssitehokkaasti ja vastuullisesti. Yritysten tekstiilijäte, kuten työvaatteet, sisustustekstiilit, mainosbannerit ja univormut voidaan kierrättää tehokkaasti esimerkiksi uusiotuotteina, tai hyödyntämällä ne kierrätyskuituna eri kohteissa.

ⓒ 2021 Globe Hope Oy