Me olemme Globe Hope.
Se ei ole ainoastaan nimi, vaan meitä yhdistävä ajatus paremmasta tulevaisuudesta. Olemme tinkimätön vastuullisen muodin edelläkävijä.

"Hope" merkitsee toivoa paremmasta. Yhteinen unelmamme paremmasta maailmasta. Sen toteutuminen vaatii kovaa työtä, sitoutumista ja sinnikkyyttä. Mutta me olemme valmiit haasteeseen.

Tarina

Me uskomme, että vielä on toivoa. Me myös tiedämme, ettei pelkkä toivominen riitä. Siksi haluamme tarjota paremman vaihtoehdon. Valmistamme tuotteita, jotka todistavat että vastuullisuus on valinta, jonka jokainen voi tehdä. Luomalla tinkimättömästi ekologisia tuotteita, olemme toimineet vastuullisen muodin ja kiertotalouden edelläkävijöinä jo vuodesta 2003.

Arvomaailmamme perustuu vahvasta kunnioituksesta planeettaamme ja sen arvokkaita luonnonvaroja kohtaan. Uskomme, että on meidän tehtävämme raivata tietä kohti valoisampaa tulevaisuutta. Olemme täällä tarjoamassa vaihtoehdon, joka ei vaadi uusia raaka-aineita.

Historia

Globe Hope perustettiin vuonna 2003 Seija Lukkalan ajatuksesta, jossa tekstiilijäte voisi olla ajaton ja kestävä designtuote. Siitä lähtien olemme luoneet jokaisen tuotteen käyttämällä vain olemassa olevia materiaaleja: ylijäämää, jätettä tai kierrätettyä. Tämä on meidän tapamme haastaa muotiala ja sen normit.

Lue lisää Globe Hopen historiasta >