Me olemme Globe Hope.
Se ei ole ainoastaan nimi, vaan meitä yhdistävä ajatus paremmasta tulevaisuudesta. Olemme tinkimätön vastuullisen muodin edelläkävijä.

"Hope" merkitsee toivoa paremmasta. Yhteinen unelmamme paremmasta maailmasta. Sen toteutuminen vaatii kovaa työtä, sitoutumista ja sinnikkyyttä. Mutta me olemme valmiit haasteeseen.

Tarina

Me uskomme, että vielä on toivoa. Me myös tiedämme, ettei pelkkä toivominen riitä. Siksi haluamme tarjota paremman vaihtoehdon. Valmistamme tuotteita, jotka todistavat että vastuullisuus on valinta, jonka jokainen voi tehdä. Luomalla tinkimättömästi ekologisia tuotteita, olemme toimineet vastuullisen muodin ja kiertotalouden edelläkävijöinä jo vuodesta 2003.

Arvomaailmamme perustuu vahvasta kunnioituksesta planeettaamme ja sen arvokkaita luonnonvaroja kohtaan. Uskomme, että on meidän tehtävämme raivata tietä kohti valoisampaa tulevaisuutta. Olemme täällä tarjoamassa vaihtoehdon, joka ei vaadi uusia raaka-aineita.

Historia

Globe Hope perustettiin vuonna 2003 Seija Lukkalan ajatuksesta, jossa tekstiilijäte voisi olla ajaton ja kestävä designtuote. Siitä lähtien olemme luoneet jokaisen tuotteen käyttämällä vain olemassa olevia materiaaleja: ylijäämää, jätettä tai kierrätettyä. Tämä on meidän tapamme haastaa muotiala ja sen normit.

Lue lisää Globe Hopen historiasta >

Tätä on Globe Hope

Eettinen

Maailma on pullollaan houkuttelevia oikoteitä ja nopeita tuottoja. Valitsemme kuitenkin ylpeästi vähemmän kuljetun polun, joka arvostaa rakkaan maapallomme lisäksi sen ihmisiä.

Ekologinen

Kaiken tekemisemme taustalla on kunnioitus planeettamme ja sen arvokkaita luonnonvaroja kohtaan. Koemme velvollisuudeksemme suunnitella tiemme ulos ihmiskunnan aiheuttamasta sotkusta.

Esteettinen

Luomme ajattomia design tuotteita, joiden pohjalla on kiertotalous – Tyylikästä designia "jätteestä". Muutamme ylijäämän ja hylätyn esteettisiksi vaatteiksi ja asusteiksi. Kaunista designia, joka ei vaadi ollenkaan uusia raakamateriaaleja.

Vastuullinen

Otamme täyden vastuun kaikesta mitä teemme. Vastuullisuus ei ole helppoa eikä kevyt asia kantaa mukanaan. Meille se tarkoittaa periksiantamattomuutta ja pitkäjänteisyyttä. Me emme mene siitä mistä aita on matalin.

Vaikuttava

Me unelmoimme maailmasta, missä kiertotalous on muotimaailman normi. Me emme osoittele sormella tai etsi syyllisiä. Olemme täällä vaikuttamassa positiivisesti luomalla parempia, vastuullisia vaihtoehtoja, joihin jokaisella on mahdollisuus tarttua.

Avoin

Tuotantoprosessimme ja toimintamme on aina läpinäkyvää, jota jokaisen halukkaan on mahdollista seurata. Olemme avoimia ja helposti lähestyttäviä. Me emme salaile tai piilottele mitään, edes heikkouksiamme.