UKRAINAN TUKEMISEKSI SYNTYI KASSI "VALOA UKRAINALLE" 

Ukrainan sota ja ukrainalaisten hätä puhuttelee meitä kaikkia. Heti sodan puhkeamisen jälkeen me Globe Hopella pohdimme olisiko jotain, mitä voisimme tehdä omalta osaltamme auttaaksemme Ukrainaa kriisin keskellä. Mietimme mitä me osaamme parhaiten ja niin syntyi ajatus Ukraina-kassista Ukrainan lipun väreissä. Otimme yhteyttä materiaalintoimittajiin ja ompelijoihin tiedustellaksemme lähtisivätkö he talkoohengellä mukaan tekemän hyvää yhdessä.  Vastaanotto oli heti todella positiivista, saimme nopeasti mukaan eri toimijoita yhteistyöhön.  

YHTEINEN HALU TEHDÄ ASIOITA HYVÄN PUOLESTA 

Meitä lämmitti erityisesti se, että yhteistyökumppanimme samaistuivat heti ajatukseen siitä, että pienilläkin asioilla on merkitystä. Toiminta toimii samalla terapiana lievittämään tuskaa, joka tilanne varmasti jokaisessa meissä aiheuttaa. Nopeasti saimme siis yhteistyökumppanimme mukaan yhteistyöhön hyvän asian puolesta, ja niin syntyi sini-keltainen kangaskassi Ukrainan lipun väreissä, joka sai nimensä VALOA UKRAINALLE, "VALO" nimisen kassimallimme mukaan.

GLOBE HOPEN VALOA UKRAINALLE -kassi on valmistettu kokonaisuudessaan talkootyönä. Kaikki tarvikkeet, kankaat ja ompelutyö ovat saatu lahjoituksena. Kassi on kevyt ja helppo kantaa mukana. Näin jokainen, joka haluaa olla mukana tukemassa kriisin keskelle joutuneita, voivat osoittaa solidaarisuuttaan ukrainalaisia kohtaan kantamalla mukanaan kassia Ukrainan lipun väreissä.  


KOKO MYYNTITUOTTO OHJATAAN UKRAINAN  HYVÄKSI PELASTAKAA LAPSET RY:LLE

Juuri nyt Ukrainan lapsia ja perheitä uhkaavat haavoittuminen, traumat ja pakolaisuus. Pelastakaa Lapset Ry auttaa ukrainalaisia lapsia mm. hankkimalla vaatteita, suojaa, ravintoa sekä löytämään kadotetut perheenjäsenet. Tukea annetaanperusterveydenhuollossa jakamalla hygieniatarvikkeita perheille ja terveydenhuollolle. Lapset ja perheet tarvitsevat psykologista tukea Ukrainassa ja lähimaissa, jotta he voivat toipua traumaattisista kokemuksistaan. Pelastakaa Lapset ry tarjoaa monenlaista tukea apua tarvitseville.

Globe Hopen tavoitteena on kerätä kangaskassien myynnillä vähintään 10 000 euroa Pelastakaa Lapset ry:lle. Tavoitteemme on saada aikaan yhteisöllinen solidaarisuuden osoitus Ukrainan kansalaisille. Ukraina-kassin hinta on 25 euroa ja sen myyntituotto ohjataan lyhentämättömänä konfliktista kärsivien ukrainalaisten lasten ja perheiden hyväksi Pelastakaa Lapset Ry:n kautta.

Globe Hope kutsuu kaikkia tahoja, niin yksityisiä kuin yrityksiä mukaan talkoisiin auttamaan Ukrainaa hädän keskellä. Jos haluat osallistua Globe Hopen avustukseen tarjoamalla materiaaleja, ompelutyötä tai haluat ryhtyä kassien jälleenmyyjäksi, ota yhteys: info@globehope.com.

LÄMMIN KIITOS YHTEISTYÖSSÄ MUKANA OLEVILLE


KIITOS MATERIAALEISTA:
Foxa Oy
Fristads
Tekstiilipalvelu Oy

KIITOS OMPELUTYÖSTÄ:
Rutt Ignahhin, Rutiks OU
Anneli Aun, Osaühing LUMIAN

KIITOS TIEDOITUSYHTEISTYÖSTÄ:
Laura Syrjälä, Viestintätoimisto Topiikki Oy

VALOA UKRAINALLE KASSI MYYNNISSÄ:

GLOBE HOPE Verkkokauppa
GLOBE HOPE Brand Store Nummela

ELOKAUNOKKI, Hakaniemen Halli, Helsinki
SOMIA LIVING, Tuusula
VERKKOKAUPPA.COM

Osallistu mukaan talkoisiin ja hanki itsellesi Ukrainaa tukeva kangaskassi Ukrainan lipun väreissä. Myyntituotto ohjataan täysimääräisenä kriisin keskellä elävien perheiden ja lasten hyväksi Pelastakaa Lapset ry:n kautta.

VALOA UKRAINALLE, kangaskassi Globe Hope
VALOA UKRAINALLE, kangaskassi Globe Hope
VALOA UKRAINALLE, kangaskassi Globe Hope
VALOA UKRAINALLE, kangaskassi Globe Hope
VALOA UKRAINALLE, kangaskassi Globe Hope
VALOA UKRAINALLE, kangaskassi Globe Hope
VALOA UKRAINALLE, kangaskassi Globe Hope
VALOA UKRAINALLE, kangaskassi Globe Hope

VALOA UKRAINALLE, kangaskassi

€25.00

Me Globe Hopella mietimme, mitä voisimme tehdä tukeaksemme Ukrainaa kriisin keskellä. Mietimme mitä me osaamme parhaiten ja miten voisimme auttaa. Syntyi ajatus Ukraina kassista Ukrainan lipun väreissä. Päädyimme kangaskassiin, joka on kaikkien saatavilla, helppo kantaa mukana ja osoittaa solidaarisuutta Ukrainaa kohtaan.

Ukrainaa tukeva VALOA UKRAINALLE kassi on valmistettu yhteistyössä ompelijoiden ja materiaalitoimittajien kanssa. Kaikki tarvikkeet, kankaat ja ompelutyö ovat saatu lahjoituksena. 

Koko myyntituotto lahjoitetaan Ukrainan konfliktista kärsivien lasten ja perheiden tueksi Pelastakaa Lapset ry:lle.

Lämmin kiitos yhteistyökumppaneillemme!

  • Materiaali on lajiteltu ja puhdistettu Suomessa
  • Valmistusmaa: Viro
  • Koko: 43 x 40 cm
  • Materiaaleissa lahjoituskankaina saatuja erilaisia työvaatekankaita
  • Väri: Sini-keltainen, sävyeroja voi esiintyä riippuen materiaaleista

Lue lisää Blogistamme